Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34199
Назва: Розроблення складу та технології гелю для лікування варикозу
Інші назви: Development of the composition and technology of the gel for the treatment of varicose veins
Автори: Склярова, В. І.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;гель;м’яка лікарська форма;рослинні екстракти;сухий екстракт;лікарська рослинна сировина;показники якості;gel;soft dosage form;plant extracts;dry extract;medicinal plant raw materials;quality indicators;КР-2025
Дата публікації: лют-2025
Бібліографічний опис: Склярова, В. І. Розроблення складу та технології гелю для лікування варикозу : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Манський. - Харків, 2025. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробленню розроблення складу та технології гелю для лікування варикозу. Робота містить вступ, огляд літератури, експериментальну частину, висновки, перелік використаних джерел, додатки, викладена на 42 сторінці. Робота ілюстрована 7 таблицями, 6 малюнками. Список літератури містить 33 джерела літератури.
The qualification work is devoted to the development of a recipe for a remedy for varicose veins. The work contains an introduction, a literature review, an experimental part, conclusions, a list of sources used, appendices, and is presented on 42 pages. The work is illustrated with 7 tables and 6 figures. The list of references contains 31 sources of literature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34199
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СКЛЯРОВА Вікторія Кваліфікаційна робота.pdf702,59 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.