Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34301
Title: Фітохімічне вивчення сировини Heuchera sanguinea
Other Titles: Phytochemical study of Heuchera sanguinea raw materials
Authors: Лук'янова, В. І.
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії та нутриціології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;Heuchera sanguinea;хімічний склад;кореневища;chemical composition;rhizomes;КР-2025
Issue Date: Feb-2025
Bibliographic description (Ukraine): Лук'янова, В. І. Фітохімічне вивчення сировини Heuchera sanguinea : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Хворост. - Харків, 2025. - 43 с.
Abstract: Було проведено виявлення БАР та визначення кількісного вмісту основних груп біологічно активних речовин у кореневищах Гейхери криваво- червоної. Встановлено основні числові показники сировини. Результати можуть бути положені у основу проекту методів контролю якості на сировину. Складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, загальних висновків, переліку використаних літературних джерел, викладена на 40 сторінках, включає 10 таблиць, 10 рисунків, 36 джерела літератури.
For the first time, BAC was identified and the quantitative content of the main BAC groups in Heuchera sanguinea rhizomes was determined. Numerical indices of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods on raw material. It consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, set out on 40 pages, includes 10 tables, 10 figures, 36 sources of literature.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34301
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лук_янова Віта 12.02.2025.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.