Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34301
Назва: | Фітохімічне вивчення сировини Heuchera sanguinea |
Інші назви: | Phytochemical study of Heuchera sanguinea raw materials |
Автори: | Лук'янова, В. І. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра фармакогнозії та нутриціології;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Фармація;Heuchera sanguinea;хімічний склад;кореневища;chemical composition;rhizomes;КР-2025 |
Дата публікації: | лют-2025 |
Бібліографічний опис: | Лук'янова, В. І. Фітохімічне вивчення сировини Heuchera sanguinea : кваліфікаційна робота / наук. керівник О. Хворост. - Харків, 2025. - 43 с. |
Короткий огляд (реферат): | Було проведено виявлення БАР та визначення кількісного вмісту
основних груп біологічно активних речовин у кореневищах Гейхери криваво-
червоної. Встановлено основні числові показники сировини. Результати
можуть бути положені у основу проекту методів контролю якості на сировину.
Складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини,
загальних висновків, переліку використаних літературних джерел, викладена
на 40 сторінках, включає 10 таблиць, 10 рисунків, 36 джерела літератури. For the first time, BAC was identified and the quantitative content of the main BAC groups in Heuchera sanguinea rhizomes was determined. Numerical indices of raw materials are established. The results can be used as a basis for the project of quality control methods on raw material. It consists of an introduction, literature review, experimental part, general conclusions, list of used literature sources, set out on 40 pages, includes 10 tables, 10 figures, 36 sources of literature. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34301 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лук_янова Віта 12.02.2025.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.