Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3440
Назва: Вуглеводи вегетативних та генеративних органів alnus glutinosa (l.) gaertn
Інші назви: Углеводы вегетативных и генеративных органов ольхи клейкой
Сarbohydrates of vegetative and generative organs of alnus glutinosa (l) gaertn
Автори: Радько, О. В.
Чушенко, В. М.
Хворост, О. П.
Сербін, А. Г.
Радько, Е. В.
Чушенко, В. Н.
Хворост, О. П.
Сербин, А. Г.
Radko, Ye. V.
Chushenko, V. M.
Khvorost, O. P.
Serbin, A. G.
Теми: ольха;вільха
Дата публікації: 1995
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Вуглеводи вегетативних та генеративних органів alnus glutinosa (l.) gaertn / О. В. Радько, В. М. Чушенко, О. П. Хворост, А. Г. Сербін // Вісник фармації. - 1995. - № 1-2. - С. 111-114
Короткий огляд (реферат): З кори, листків, зелених та зрілих суплідь вільхи клейкої отримані полісахаридні комплекси. Охарактеризовані за мономірним складом такі фракції: спирторозчинні цукри, водороз чинні полісахариди, пектинові речовини і геміцелюлози. Визначений кількісний вміст золи, відновлюючих та кислих моносахаридів.
Из коры, листьев, зеленых и зрелых соплодий ольхи клейкой выделены полисахаридные комплексы. Охарактеризованы по мономерному составу следующие фракции: спирто-растворимые сахара, водорастворимые полисахариды, пектиновые вещества и гемицеллюлозы. Определено количественное содержание золы, восстанавливающих и кислых моносахаридов.
Polysaccharide complexes were excreted from the bark, leaf esr unripen and ripen multiplied fruits of Alnus glutinosa. Such fractions as alcohol soluble sugars, water soluble polysaccharides, pectin substances and hemicellulose were characterized on monomeric composition. The quantitative content pf ash, regenerating and acid monosaccharides was determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3440
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
111-114.pdf13,77 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.