Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34549
Title: Удосконалення системи управління якістю на ТОВ «Ветсинтез»
Other Titles: The improvement of the quality management system at LLC. "Vetsintez"
Authors: Нестеренко, А. В.
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Якість, стандартизація та сертифікація;інтегрована система управління;виробництво ветеринарних препаратів;integrated management system;production of veterinary drugs;КР-2025
Issue Date: Feb-2025
Bibliographic description (Ukraine): Нестеренко, А. В. Удосконалення системи управління якістю на ТОВ «Ветсинтез» : кваліфікаційна робота / наук. керівник Т. Зборовська. - Харків, 2025. - 56 с.
Abstract: Сформовані пропозиції щодо вдосконалення діяльності підприємства у питаннях екологічного, енергетичного менеджменту та управління охороною здоров’я та безпекою праці. Структура і обсяг кваліфікаційної роботи: кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, загальних висновків, переліку посилань 40 найменувань, 1 додаток, і містить 3 рисунки, 2 таблиці. Повний обсяг кваліфікаційної роботи складає 55 сторінок.
Proposals have been formulated to improve the company's activities in the areas of environmental, energy management and occupational health and safety management. Structure and scope of the qualification work: the qualification work consists of an introduction, three sections, general conclusions, a list of references of 40 items, 1 appendix, and contains 3 figures, 2 tables. The full scope of the qualification work is 55 pages.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34549
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нестеренко Артур Валерійович.pdf2,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.