Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34549
Назва: Удосконалення системи управління якістю на ТОВ «Ветсинтез»
Інші назви: The improvement of the quality management system at LLC. "Vetsintez"
Автори: Нестеренко, А. В.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації;факультет фармацевтичних технологій та менеджменту;освітня програма Якість, стандартизація та сертифікація;інтегрована система управління;виробництво ветеринарних препаратів;integrated management system;production of veterinary drugs;КР-2025
Дата публікації: лют-2025
Бібліографічний опис: Нестеренко, А. В. Удосконалення системи управління якістю на ТОВ «Ветсинтез» : кваліфікаційна робота / наук. керівник Т. Зборовська. - Харків, 2025. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): Сформовані пропозиції щодо вдосконалення діяльності підприємства у питаннях екологічного, енергетичного менеджменту та управління охороною здоров’я та безпекою праці. Структура і обсяг кваліфікаційної роботи: кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, загальних висновків, переліку посилань 40 найменувань, 1 додаток, і містить 3 рисунки, 2 таблиці. Повний обсяг кваліфікаційної роботи складає 55 сторінок.
Proposals have been formulated to improve the company's activities in the areas of environmental, energy management and occupational health and safety management. Structure and scope of the qualification work: the qualification work consists of an introduction, three sections, general conclusions, a list of references of 40 items, 1 appendix, and contains 3 figures, 2 tables. The full scope of the qualification work is 55 pages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34549
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту, маркетингу та забезпечення якості у фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нестеренко Артур Валерійович.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.