Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34696
Title: Вплив технології твердого мила на кількісне вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів
Authors: Гончаров, І. В.
Вишневська, Л. І.
Боднар, Л. А.
Keywords: мило
Issue Date: 2024
Bibliographic description (Ukraine): Гончаров, І. В. Вплив технології твердого мила на кількісне вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів / І. В. Гончаров, Л. І. Вишневська, Л. А. Боднар // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 320.
Abstract: Мило – це речовина, що використовується разом з водою для миття та очищення, виготовлена зі сполуки рослинних олій або жирів з гідроксидом натрію або будь-яким іншим сильним лугом. Відповідно до хімічної природи – це сполука, що утворюється при взаємодії металевого радикала з жирною кислотою. Оскільки технологія мила має певні особливості температурного режиму та технологічних стадій за різного способу виготовлення, доцільно вивчити вплив цих чинників на кількісні показники вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34696
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 320.pdf177,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.