Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34696
Назва: | Вплив технології твердого мила на кількісне вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів |
Автори: | Гончаров, І. В. Вишневська, Л. І. Боднар, Л. А. |
Теми: | мило |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Гончаров, І. В. Вплив технології твердого мила на кількісне вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів / І. В. Гончаров, Л. І. Вишневська, Л. А. Боднар // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали ІV міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 жовт. 2024 р. - Харків : НФаУ, 2024. - С. 320. |
Короткий огляд (реферат): | Мило – це речовина, що використовується разом з водою для миття та очищення, виготовлена зі сполуки рослинних олій або жирів з гідроксидом натрію або будь-яким іншим сильним лугом. Відповідно до хімічної природи – це сполука, що утворюється при взаємодії металевого радикала з жирною кислотою. Оскільки технологія мила має певні особливості температурного режиму та технологічних стадій за різного способу виготовлення, доцільно вивчити вплив цих чинників на кількісні показники вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34696 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник Конференція АТЛ ПТЛКЗ 2024 320.pdf | 177,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.