Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34725
Title: Antiproliferative and antioxidant activity of fermented garlic
Authors: Tarapata, M. O.
Kukhtenko, O. S.
Galuzinska, L. V.
Seniuk, I. V.
Manskiy, O. A.
Keywords: garlic;antioxidant activity
Issue Date: 2024
Bibliographic description (Ukraine): Antiproliferative and antioxidant activity of fermented garlic / M. O.Tarapata [et al.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ХI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 27 листоп. 2024 р. – Xарків : НФаУ, 2024. – С. 48-53.
Abstract: This paper aims to explore the nature of bioactive compounds found in fermented garlic, its antioxidant activity, and its antiproliferative effects on cancer cells
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34725
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Конференція ПТЛтаКЗ 2024 final 48-53.pdf645,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.