Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34725| Title: | Antiproliferative and antioxidant activity of fermented garlic |
| Authors: | Tarapata, M. O. Kukhtenko, O. S. Galuzinska, L. V. Seniuk, I. V. Manskiy, O. A. |
| Keywords: | garlic;antioxidant activity |
| Issue Date: | 2024 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Antiproliferative and antioxidant activity of fermented garlic / M. O.Tarapata [et al.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ХI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 27 листоп. 2024 р. – Xарків : НФаУ, 2024. – С. 48-53. |
| Abstract: | This paper aims to explore the nature of bioactive compounds found in fermented garlic, its antioxidant activity, and its antiproliferative effects on cancer cells |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34725 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник Конференція ПТЛтаКЗ 2024 final 48-53.pdf | 645,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.