Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34725
Назва: Antiproliferative and antioxidant activity of fermented garlic
Автори: Tarapata, M. O.
Kukhtenko, O. S.
Galuzinska, L. V.
Seniuk, I. V.
Manskiy, O. A.
Теми: garlic;antioxidant activity
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Antiproliferative and antioxidant activity of fermented garlic / M. O.Tarapata [et al.] // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ХI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 27 листоп. 2024 р. – Xарків : НФаУ, 2024. – С. 48-53.
Короткий огляд (реферат): This paper aims to explore the nature of bioactive compounds found in fermented garlic, its antioxidant activity, and its antiproliferative effects on cancer cells
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/34725
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник Конференція ПТЛтаКЗ 2024 final 48-53.pdf645,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.