Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35282
Назва: Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів
Інші назви: Organization of direct inoculation starter culture production for fermented meat products
Автори: Степанов, Е. Г.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра біотехнології;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Біотехнологія;закваска прямого внесення;ферментація;мікроорганізми;біореактор;ферментовані м’ясні продукти;технологічна схема;direct-inoculation starter culture;fermentation;microorganisms;bioreactor;meat products;technological scheme;biotechnology;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Степанов, Е. Г. Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів : кваліфікаційна робота / наук. керівник Н. Двінських. - Харків, 2025. - 85 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена організації виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів на вітчизняному підприємстві. Розглянуто підбір заквасочних мікроорганізмів, їх властивості, технологічний процес отримання біомаси мікроорганізмів, сировину, обладнання. Розроблено біологічну, технологічну та апаратурну схеми виробництва заквасок, обґрунтовано використання сублімаційної сушарки. Визначено екологічні аспекти та практичну значущість для м’ясопереробки. Робота складається з вступу, чотирьох розділів, графічних матеріалів, висновків, списку літератури з 33 джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить 79 сторінок, містить 7 рисунків, 10 таблиць та 2 креслення формату А1.
The qualification work is devoted to the organization of the production of direct-introduction starter for fermented meat products at a domestic enterprise. The selection of starter microorganisms, their properties, the technological process of obtaining biomass of microorganisms, raw materials, equipment are considered. A biological, technological and hardware scheme for the production of starters is developed, the use of a freeze dryer is justified. Environmental aspects and practical significance for meat processing are determined. The qualification work consists of an introduction, four chapters, graphical materials, a conclusion, a list of used literature from 33 items and appendices. The total volume of work is 79 pages, 7 figures, 10 tables, 2 A1 format drawings.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35282
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.