Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35292| Title: | Розробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатрії |
| Other Titles: | Development of composition and technology of jelly sweets for use in paediatrics |
| Authors: | Головань, К. С. |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;желейні цукерки;парацетамол;педіатрія;технологія;jelly sweets;paracetamol;paediatrics;technology;КР-2025 |
| Issue Date: | Jun-2025 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Головань, К. Є. Розробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатрії : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Гриценко. - Харків, 2025. - 49 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота містить 49 сторінок, 7 таблиць, 10 рисунків,
список літературних джерел із 35 найменувань.
Розглянуто сучасний стан ринку желейних цукерок України та
лікарських препаратів з парацетамолом. З метою розробки складу та
технології желейних цукерок для застосування в педіатричній практиці в
якості активного фармацевтичного інгредієнту було обрано парацетамол. На
підставі проведених досліджень розроблено склад та технологію виготовлення
желейних цукерок. Qualification work contains 49 pages, 7 tables, 10 figures, a list of references of 35 titles. The current state of the market of jelly sweets in Ukraine and medicinal products with paracetamol is considered. In order to develop the composition and technology of jelly sweets for use in paediatric practice, paracetamol was chosen as an active pharmaceutical ingredient. Based on the research, the composition and manufacturing technology of jelly sweets were developed. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35292 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Головань К. Розробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатрії.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.