Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35292
Назва: Розробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатрії
Інші назви: Development of composition and technology of jelly sweets for use in paediatrics
Автори: Головань, К. С.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;фармацевтичний факультет;освітня програма Фармація;желейні цукерки;парацетамол;педіатрія;технологія;jelly sweets;paracetamol;paediatrics;technology;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Головань, К. Є. Розробка складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатрії : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Гриценко. - Харків, 2025. - 49 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота містить 49 сторінок, 7 таблиць, 10 рисунків, список літературних джерел із 35 найменувань. Розглянуто сучасний стан ринку желейних цукерок України та лікарських препаратів з парацетамолом. З метою розробки складу та технології желейних цукерок для застосування в педіатричній практиці в якості активного фармацевтичного інгредієнту було обрано парацетамол. На підставі проведених досліджень розроблено склад та технологію виготовлення желейних цукерок.
Qualification work contains 49 pages, 7 tables, 10 figures, a list of references of 35 titles. The current state of the market of jelly sweets in Ukraine and medicinal products with paracetamol is considered. In order to develop the composition and technology of jelly sweets for use in paediatric practice, paracetamol was chosen as an active pharmaceutical ingredient. Based on the research, the composition and manufacturing technology of jelly sweets were developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35292
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.