Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35366
Title: | Розробка складу крему для догляду за віковою шкірою обличчя |
Other Titles: | Development of a cream for the care of ageing facial skin |
Authors: | Стрелецька, А. С. |
Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;шкіра;вікові зміни;крем;емульсійна основа;технологія;skin;age-related changes;emulsion base;technology;КР-2025 |
Issue Date: | Jun-2025 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Стрелецька, А. С. Розробка складу крему для догляду за віковою шкірою обличчя : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Гриценко. - Харків, 2025. - 65 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота містить 61 сторінку, 6 таблиць, 8 рисунків,
список літератури з 33 найменувань.
З метою розробки складу крему для догляду за віковою шкірою, як
активний антиоксидантний інгредієнт було обрано астаксантин. На підставі
проведених фізико-хімічних і технологічних досліджень визначено
оптимальну основу, розроблено раціональний склад допоміжних компонентів
і описано технологічний процес отримання крему. Qualification work contains 61 pages, 6 tables, 8 figures, bibliography of 33 titles. In order to develop the composition of a cream for aging skin care, astaxanthin was selected as the active antioxidant ingredient. Based on physicochemical and technological studies, the optimal base was determined, a rational composition of excipients was developed, and the technological process of cream production was described. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35366 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота Стрелецька Анна.pdf | 1,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.