Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35366
Назва: Розробка складу крему для догляду за віковою шкірою обличчя
Інші назви: Development of a cream for the care of ageing facial skin
Автори: Стрелецька, А. С.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;шкіра;вікові зміни;крем;емульсійна основа;технологія;skin;age-related changes;emulsion base;technology;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Стрелецька, А. С. Розробка складу крему для догляду за віковою шкірою обличчя : кваліфікаційна робота / наук. керівник В. Гриценко. - Харків, 2025. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота містить 61 сторінку, 6 таблиць, 8 рисунків, список літератури з 33 найменувань. З метою розробки складу крему для догляду за віковою шкірою, як активний антиоксидантний інгредієнт було обрано астаксантин. На підставі проведених фізико-хімічних і технологічних досліджень визначено оптимальну основу, розроблено раціональний склад допоміжних компонентів і описано технологічний процес отримання крему.
Qualification work contains 61 pages, 6 tables, 8 figures, bibliography of 33 titles. In order to develop the composition of a cream for aging skin care, astaxanthin was selected as the active antioxidant ingredient. Based on physicochemical and technological studies, the optimal base was determined, a rational composition of excipients was developed, and the technological process of cream production was described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35366
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Стрелецька Анна.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.