Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371| Title: | Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії |
| Other Titles: | Development of a moisturizing lip balm recipe |
| Authors: | Науменко, В. С. |
| Keywords: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;бальзам для губ зволожуючої дії;масло ши;масло манго;технологія;moisturizing lip balm;shea butter;mango butter;technology;КР-2025 |
| Issue Date: | Jun-2025 |
| Publisher: | НФаУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Науменко, В. С. Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії : кваліфікаційна робота / наук.керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2025. - 59 с. |
| Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології
косметичного засобу для догляду за шкірою губ у формі бальзаму.
Робота вкладена на 47 сторінках друкованого тексту, складається зі
вступу, огляду літератури, експериментальної частини, висновків, списку
використаних джерел і додатків. Робота ілюстрована 8 таблицями та 11
рисунками. Список використаних джерел містить 46 найменувань. The qualification thesis is dedicated to the development of the composition and technology of a cosmetic product for lip skin care in the form of a balm. The thesis consists of 47 pages of printed text and includes an introduction, literature review, experimental section, conclusions, a list of references, and appendices. The work is illustrated with 8 tables and 11 figures. The reference list contains 46 sources. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371 |
| Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кваліфікаційна робота_Науменко В.pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.