Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371
Назва: | Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії |
Інші назви: | Development of a moisturizing lip balm recipe |
Автори: | Науменко, В. С. |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;бальзам для губ зволожуючої дії;масло ши;масло манго;технологія;moisturizing lip balm;shea butter;mango butter;technology;КР-2025 |
Дата публікації: | чер-2025 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Науменко, В. С. Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії : кваліфікаційна робота / наук.керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2025. - 59 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології
косметичного засобу для догляду за шкірою губ у формі бальзаму.
Робота вкладена на 47 сторінках друкованого тексту, складається зі
вступу, огляду літератури, експериментальної частини, висновків, списку
використаних джерел і додатків. Робота ілюстрована 8 таблицями та 11
рисунками. Список використаних джерел містить 46 найменувань. The qualification thesis is dedicated to the development of the composition and technology of a cosmetic product for lip skin care in the form of a balm. The thesis consists of 47 pages of printed text and includes an introduction, literature review, experimental section, conclusions, a list of references, and appendices. The work is illustrated with 8 tables and 11 figures. The reference list contains 46 sources. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота_Науменко В.pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.