Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371
Назва: Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії
Інші назви: Development of a moisturizing lip balm recipe
Автори: Науменко, В. С.
Теми: кваліфікаційна робота;кафедра промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів;факультет медико-фармацевтичних технологій;освітня програма Технології парфумерно-косметичних засобів;бальзам для губ зволожуючої дії;масло ши;масло манго;технологія;moisturizing lip balm;shea butter;mango butter;technology;КР-2025
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Науменко, В. С. Розробка рецептури бальзаму для губ зволожуючої дії : кваліфікаційна робота / наук.керівник Л. Бобрицька. - Харків, 2025. - 59 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена розробці складу та технології косметичного засобу для догляду за шкірою губ у формі бальзаму. Робота вкладена на 47 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, огляду літератури, експериментальної частини, висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота ілюстрована 8 таблицями та 11 рисунками. Список використаних джерел містить 46 найменувань.
The qualification thesis is dedicated to the development of the composition and technology of a cosmetic product for lip skin care in the form of a balm. The thesis consists of 47 pages of printed text and includes an introduction, literature review, experimental section, conclusions, a list of references, and appendices. The work is illustrated with 8 tables and 11 figures. The reference list contains 46 sources.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35371
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота_Науменко В.pdf1,69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.