Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572
Название: Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP
Авторы: Шевченко, В. О.
Ключевые слова: система HACCP;виробництво препаратів
Дата публикации: 2025
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Шевченко, В. О. Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP / В. О. Шевченко // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 409-411.
Краткий осмотр (реферат): Використання системи HACCP (Hazard analysis and critical control points - система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на теперішній період є підходом до управління якістю продукції. HACCP передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку та управління небезпечними факторами. Ця система дозволяє оцінити всі стадії виробничого процесу з погляду виникнення ризику, виявити зони з неприпустимим ризиком, визначити співвідношення виявлених небезпечних чинників, і навіть запропонувати запобіжні заходи щодо запобігання виникненню ризиків. Ризик є поєднанням ймовірності реалізації небезпечного фактору і ступеня тяжкості його наслідків. Ризик можна визначити як добуток ймовірності небезпеки на серйозність її наслідків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 409-411.pdf123,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.