Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572| Назва: | Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP |
| Автори: | Шевченко, В. О. |
| Теми: | система HACCP;виробництво препаратів |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Шевченко, В. О. Оцінка небезпечних факторів виробництва препарату за допомогою системи HACCP / В. О. Шевченко // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології : матеріали V міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 28 берез. 2025 р. - Харків : НФаУ, 2025. - C. 409-411. |
| Короткий огляд (реферат): | Використання системи HACCP (Hazard analysis and critical control points - система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок) на теперішній період є підходом до управління якістю продукції. HACCP передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку та управління небезпечними факторами. Ця система дозволяє оцінити всі стадії виробничого процесу з погляду виникнення ризику, виявити зони з неприпустимим ризиком, визначити співвідношення виявлених небезпечних чинників, і навіть запропонувати запобіжні заходи щодо запобігання виникненню ризиків. Ризик є поєднанням ймовірності реалізації небезпечного фактору і ступеня тяжкості його наслідків. Ризик можна визначити як добуток ймовірності небезпеки на серйозність її наслідків. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/35572 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Проблеми та досягнення сучасної біотехнології 409-411.pdf | 123,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.