Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3606
Назва: | Studying of bread bakery yeast |
Автори: | Astafieva, O. I. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Астафьева, О. Й. Стрилец, О. П. Стрельников, Л. С. Астаф'єва, О. Й. Стрілець, О. П. Стрельніков, Л. С. |
Теми: | yeasts;дріжджі;дрожжи |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Astafyeva, O. Y. Studying of bread bakery yeast / O. Y. Astafyeva, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 124. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3606 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Actual questions 2013 124.pdf | 102,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.