Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3616
Назва: Prospects of using goat milk for making fermented beverages “Bifiform” and “Simbilakt”
Автори: Kamishnikova, V. O.
Lapina, K. A.
Ivakhnenko, O. L.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Камишникова, В. О.
Лапина, К. А.
Ивахненко, О. Л.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Камішнікова, В. О.
Лапіна, К. А.
Івахненко, О. Л.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Теми: “Bifiform”;“Simbilakt”;Біфіформ;Сімбілакт;Бифиформ;Симбилакт;Goat milk;козье молоко;козине молоко
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Prospects of using goat milk for making fermented beverages “Bifiform” and “Simbilakt” / V. O. Kamishnikova, K. A. Lapina, O. L. Ivakhnenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3616
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual questions 2013 129.pdf141,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.