Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3625
Title: The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol
Authors: Shapovalov, D. V.
Ivakhnenko, E. L.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Шаповалов, Д. В.
Івахненко, О. Л.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Шаповалов, Д. В.
Ивахненко, О. Л.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Keywords: alcohol;properties of yeast;спирт;свойства дрожжей;спирт;властивості дріжджів
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol / D. V. Shapovalov, E. L. Ivakhnenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 136.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3625
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Actual questions 2013 136.pdf102,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.