Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3625
Назва: The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol
Автори: Shapovalov, D. V.
Ivakhnenko, E. L.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Шаповалов, Д. В.
Івахненко, О. Л.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Шаповалов, Д. В.
Ивахненко, О. Л.
Стрилец, О. П.
Стрельников, Л. С.
Теми: alcohol;properties of yeast;спирт;свойства дрожжей;спирт;властивості дріжджів
Дата публікації: 2013
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcohol / D. V. Shapovalov, E. L. Ivakhnenko, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Actual questions of development of new drugs : book of abstracts of XX international scientific and practical conference of young scientists and students, devoted to the 90th anniversary of doctor of science in pharmacy, professor Dmitri Pavlovych Salo, April 25-26, 2013, Kharkiv. - Kharkiv : NUPh, 2013. - Р. 136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3625
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Actual questions 2013 136.pdf102,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.