Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3890
Назва: Кількісне визначення органічних кислот у траві Filipendula ulmaria (L.) Maxim.
Інші назви: Количественное определение органических кислот в траве Filipendula ulmaria (L.) Maxim.
Quantitative definition of organic acids in herb of Filipendula ulmaria (L.) Maxim.
Автори: Бурда, Н. Є.
Журавель, І. О.
Кисличенко, В. С.
Дємьохін, В. Б.
Бурда, Н. Е.
Журавель, И. А.
Кисличенко, B. C.
Демехин, В. Б.
Burda, N. Ye.
Zhuravel, I. O.
Kyslychenko, V. S.
Demyokhin, V. B.
Теми: гадючник;органічні кислоти;аскорбінова кислота;титриметрія;лабазник;органические кислоты;аскорбиновая кислота;титриметрия;Meadowsweet;organic acids;ascorbic acid;titrimetric method
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Кількісне визначення органічних кислот у траві Filipendula ulmaria (L.) Maxim. / Н. Є. Бурда, І. О. Журавель, В. С. Кисличенко, В. Б. Дємьохін // Український біофармацевтичний журнал. - 2010. - № 1. - С. 59-61.
Короткий огляд (реферат): З метою більш повного фітохімічного вивчення гадючника в'язолистого титриметричними методами провели кількісне визначення суми органічних кислот, а також аскорбінової кислоти в траві гадючника в'язолистого.
С целью более полного фитохимического изучения лабазника вязолистного титримет-рическими методами провели количественное определение суммы органических кислот, а также аскорбиновой кислоты в траве лабазника вязолистного.
With the purpose more full phytochemical studying of Meadowsweet (Filipendula ulmaria (L.) Maxim.) by titrimetric methods have lead quantitative definition of the sum of organic acids and also an ascorbic acid in Meadowsweet herb.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3890
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Український біофармацевтичний журнал. Архів статей 2008-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
59-61_ 2010 № 1-8(1).pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.