Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3913
Назва: Управління потенціалом підприємства. Методичні рекомендації до практичних занять для студентів напряму підготовки 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форми навчання
Автори: Чухно, І. А.
Латинін, М. А.
Теми: потенціал підприємства;управління потенціалом підприємства
Дата публікації: 2012
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Чухно, І. А. Управління потенціалом підприємства : метод. рек. до практ. занять для студентів спец. 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форми навчання / І. А. Чухно, М. А. Латинін. – Х. : Вид-во НФаУ, 2011.– 110 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять перелік тем дисципліни з рекомендаціями щодо їх вивчення, тестові завдання для контролю знань, задачі для вирішення, перелік тем індивідуальних творчих робіт та питань до підсумкового контролю знань. Призначено для аудиторної та позааудиторної роботи з дисципліни «Управління потенціалом підприємства» для студентів напряму підготовки 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної і заочної форми навчання.
Опис: Методичні рекомендації до практичних занять для студентів напряму підготовки 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» денної та заочної форми навчання покликані допомогти студентові оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками з управління потенціалом підприємства, зокрема щодо розуміння сутності і необхідності управління потенціалом підприємства в цілому і окремими його складовими, основних засад та методів формування, оптимізації та розвитку потенціалу підприємства, його оцінки за різними підходами, інформаційного забезпечення процесу управління потенціалом підприємства, пошуку напрямів збільшення потенціалу підприємства. Методичні рекомендації включають перелік тем з дисципліни з питаннями, що підлягають вивченню, теми рефератів, тестові завдання для контролю знань, практичні завдання та умови розрахунку наскрізної задачі, тематику індивідуальних творчих робіт з дисципліни, перелік питань до підсумкового модульного контролю та список рекомендованої літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3913
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УПП МРп.з..doc
  Обмежений доступ
1,77 MBMicrosoft WordПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.