Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3917
Назва: Методологія і організація наукових досліджень. Методичні рекомендації щодо змісту та організації самостійної роботи студентів, поточного і підсумкового контролю їх знань для магістрів денної та заочної форми навчання спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»
Автори: Карамишев, Д. В.
Чухно, І. А.
Кононов, І. О.
Васильєв, С. В.
Теми: наука;наукові дослідження;методологія наукових досліджень
Дата публікації: 2012
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Методологія і організація наукових досліджень : метод. рек. щодо змісту та організації самостійної роботи студентів, поточного і підсумкового контролю їх знань для магістрів денної та заочної форми навчання спец. 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / Д. В. Карамишев, І. А. Чухно, І. О. Кононов, С. В. Васильєв. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012.– 82 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять теми та перелік питань для самостійного закріплення матеріалу, тестові завдання та приклади типових завдань для самоконтролю, навчальний матеріал для самостійного повторення основних питань, та список рекомендованої літератури. Призначено для самостійної роботи студентів, поточного і підсумкового контролю їх знань з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» для студентів денної та заочної форми навчання магістерської підготовки спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування».
Опис: Вивчення дисципліни з методології і організації наукових досліджень є необхідною складовою у формуванні дослідницької культури студентів, що навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра.Основна мета вивчення дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень» полягає у оволодінні знаннями та уміннями щодо застосування закономірностей наукового пізнання, принципів і методів наукового пошуку для визначення структури дослідницької роботи, характеру її здійснення, для розробки необхідного інструментарію і форм подання результатів наукового дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3917
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР МНД СР.doc
  Обмежений доступ
434 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.