Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/401
Название: Розробка складу, технології та біофармацевтичні дослідження м'якої лікарської форми з мелоксикамом
Авторы: Гриценко, В. І.
Грудько, В. О.
Коломієць, О. О.
Grytsenko, V. I.
Grudko, V. A.
Kolomiets, O. O.
Ключевые слова: гель
мелоксикам
каштан
gel
meloxicam
chestnut
Дата публикации: 2007
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Гриценко, В. І. Розробка складу, технології та біофармацевтичні дослідження м'якої лікарської форми з мелоксикамом / В. І Гриценко, В. О. Грудько, О. О. Коломієць // Вісник фармації. - 2007. - № 2. - С. 29-32.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати біофармацевтичних досліджень вивільнення мелоксикаму з різних мазевих основ методом діалізу крізь напівпроникну мембрану. На підставі цих досліджень розроблено склад та технологію м'якої лікарської форми з мелоксикамом та екстрактом каштану кінського — гелю на основі карбополу -934 для лікування ревматоїдних захворювань, варикозних патологій, трофічних уражень м'яких тканин.
The qualitative and quantitative analysis of grass and green fruits of hemlock with the purpose of studying the structure and the quantitative content of such BAS groups as fatty acids and amino acids has been carried out. It has been found that there are 16 amino acids in the grass and 13 amino acids in green fruits, among them 6 and 5 are the essential amino acids respectively. The data on the composition of fatty acids have been supplemented. The palmitic, oleic and linoleic acids prevail among them. The grass contains more fatty acids in 57% and more amino acids in 67% comparing to green fruits.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/401
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
29-32.pdf212,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.