Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4013
Назва: | Удосконалення методики оцінки конкурентоспроможності підприємств |
Автори: | Мороз, С. Г. Moroz, S. G. |
Теми: | конкурентоспроможність;ціна;собівартість;competitiveness;price;cost price |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ХІНЕМ |
Бібліографічний опис: | Мороз, С. Г. Удосконалення методики оцінки конкурентоспроможності підприємств / С. Г. Мороз // Економіка, фінанси, менеджмент: стан та перспективи розвитку : матеріали XVІІІ міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., 24 квіт. 2013 р. - Х. : ХІНЕМ, 2013. – С. 45-47. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі обгрунтовано значення та необхідність оцінювання конкурентоспроможності суб’єктів господарювання.Розглянуто особливості формування конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції. Відмічено, що методи оцінювання конкурентоспроможності повинні враховувати особливості ринку, продукції та галузі, у якій працює підприємство. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4013 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Удоскон. методики.Pdf | 808,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.