Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/403
Назва: Вивчення фізико-хімічних властивостей меду ліофілізованого
Автори: Тихонов, О. І.
Тимченко, А. Ю.
Черненко, В. П.
Tikhonov, A. I.
Timchenko, A. Yu.
Chernenko, V. P.
Теми: мед ліофілізований;lіophilized honey
Дата публікації: 2007
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Тихонов, О. І. Вивчення фізико-хімічних властивостей меду ліофілізованого / О. І. Тихонов, А. Ю. Тимченко, В. П. Черненко // Вісник фармації. - 2007. - № 2. - С. 39-43.
Короткий огляд (реферат): На основі проведених досліджень доведено, що метод отримання меду ліофілізованого дозволяє зберегти якісний та кількісний склад меду натурального. Розроблено метод тонкошарової хроматографії, на підставі якого можна виявити наявність інвертованих цукрів. Визначено, що кількість інвертованих цукрів і діастазна активність меду ліофілізованого цілком співпадають з нормативними показниками, які розроблені для меду натурального.
On the basis of the research conducted it has been proven that the method of obtaining liophilized honey allows preserving the qualitative and quantitative composition of the natural honey. The thin-layer chromatography method has been developed with the help of which it is possible to reveal the presence of invert sugars. It has been determine that the amount of invert sugars and diastase activity of liophilized honey coincides fully with the normative indexes that are developed for natural honey.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/403
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39-43.pdf124,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.