Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586| Title: | Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок |
| Authors: | Запорожська, С. М. Запорожская, С. Н. Zaporozhska, S. M. |
| Keywords: | пастилки;смакові характеристики;дослідження;пастилки;вкусовые характеристики;исследования;pastilles;taste characteristics;research |
| Issue Date: | 2013 |
| Publisher: | Український журнал клінічної та лабораторної медицини |
| Bibliographic description (Ukraine): | Запорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок» / С. М. Запорожська // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231. |
| Abstract: | Проведено аналiз смакових характеристик i розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн-декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко-ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено-го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр-ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас-тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають-ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбиру |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 229-231(1).pdf | 628,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.