Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Title: Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок
Authors: Запорожська, С. М.
Запорожская, С. Н.
Zaporozhska, S. M.
Keywords: пастилки;смакові характеристики;дослідження;пастилки;вкусовые характеристики;исследования;pastilles;taste characteristics;research
Issue Date: 2013
Publisher: Український журнал клінічної та лабораторної медицини
Bibliographic description (Ukraine): Запорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок» / С. М. Запорожська // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231.
Abstract: Проведено аналiз смакових характеристик i розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн-декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко-ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено-го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр-ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас-тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають-ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбиру
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
229-231(1).pdf628,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.