Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Назва: | Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок |
Автори: | Запорожська, С. М. Запорожская, С. Н. Zaporozhska, S. M. |
Теми: | пастилки;смакові характеристики;дослідження;пастилки;вкусовые характеристики;исследования;pastilles;taste characteristics;research |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Український журнал клінічної та лабораторної медицини |
Бібліографічний опис: | Запорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок» / С. М. Запорожська // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналiз смакових характеристик i розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн-декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко-ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено-го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр-ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас-тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають-ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбиру |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
229-231(1).pdf | 628,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.