Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Назва: Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок
Автори: Запорожська, С. М.
Запорожская, С. Н.
Zaporozhska, S. M.
Теми: пастилки;смакові характеристики;дослідження;пастилки;вкусовые характеристики;исследования;pastilles;taste characteristics;research
Дата публікації: 2013
Видавництво: Український журнал клінічної та лабораторної медицини
Бібліографічний опис: Запорожська, С. М. Дослідження смакових характеристик оромукозних пастилок» / С. М. Запорожська // Український журнал клінічної та лабораторної медицини. - 2013. - Т. 8, № 4. - С. 229-231.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналiз смакових характеристик i розрахована формула основного смаку пастилки з ефiрною олiєю iмбиру — О3Г1. Iн-декси розраховували як середнє арифметичне значення всiх показникiв. Подвiйна оцiнка ко-ригуючого потенцiалу речовини забезпечила об’єктивнiсть i надiйнiсть методу. З проведено-го аналiзу визначено оптимальний вмiст ефiр-ної олiї iмбиру 0,06%. Було вiдзначено, що пас-тилки з вмiстом олiї iмбиру в кiлькостi 0,06% за смаковими характеристиками не поступають-ся пастилкам, якi iснують на ринку України i вмiщують ефiрну олiю iмбиру
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4586
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
229-231(1).pdf628,46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.