Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4815
Назва: | Органічні кислоти сортів сочевиці харчової |
Автори: | Романова, С. В. Дученко, М. А. Романова, С. В. Дученко, М. А. Romanova, S. V. Duchenko, М. А. |
Теми: | органічні кислоти |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Романова, С. В. Органічні кислоти сортів сочевиці харчової / С. В. Романова, М. А. Дученко // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали І міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 20-21 берез. 2014 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 150. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4815 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
150.pdf | 511,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.