Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4815
Назва: Органічні кислоти сортів сочевиці харчової
Автори: Романова, С. В.
Дученко, М. А.
Романова, С. В.
Дученко, М. А.
Romanova, S. V.
Duchenko, М. А.
Теми: органічні кислоти
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Романова, С. В. Органічні кислоти сортів сочевиці харчової / С. В. Романова, М. А. Дученко // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин : матеріали І міжнар. наук.-практ. Internet-конф., м. Харків, 20-21 берез. 2014 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – С. 150.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4815
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
150.pdf511,16 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.