Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/505
Название: Ізолювання амітриптиліну з біологічного матеріалу амфіфільними розчинниками
Авторы: Баюрка, С. В.
Карпушина, С. А.
Бондар, В. С.
Bayurka, S. V.
Karpushyna, S. A.
Bondar, V. S.
Ключевые слова: амітриптилін;хроматографія;екстракція;amitriptyline;chromatography;extraction
Дата публикации: 2009
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Баюрка, С. В. Ізолювання амітриптиліну з біологічного матеріалу амфіфільними розчинниками / С. В. Баюрка, С. А. Карпушина, В. С. Бондар // Вісник фармації. - 2009. - № 1. - С. 19-22.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено ступінь ізолювання амітриптиліну з біологічного матеріалу за допомогою підкисленого ацетонітрилу та нейтрального ацетону, який становив 29,80+-2,52% та 34,50+-2,83% відповідно. Показана можливість використання методу тонкошарової хроматографії, кольорових реакцій, УФ-спектроскопії для виявлення амітриптиліну, виділеного з біологічного матеріалу, після попередньої додаткової очистки витяжок від супутніх домішок за допомогою методів екстракції та ТШХ.
The degree of amitriptyline isolation from the biological material by acidified acetonitrile and neutral acetone, which was 29,80+-2,52% and 34,50+-2,83%, respectively, has been determined. The possibility of application of the Thin Layer Chromatography method, colour reactions, UV-spectroscopy for detection of amitriptyline isolated from the biological material after the previous additionalpurification of the extracts from concomitant admixtures by means of the back extraction and TLC has been shown.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/505
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри загальної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
str_19-22.pdf99,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.