Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5304
Назва: Фармацевтична розробка. Вибір адьювантів для сиропу на основі амінокислот
Інші назви: Фармацевтическая разработка. Выбор адьювантов для сиропа на основе аминокислот
Pharmaceutical development. Choice of adjuvants for the syrup based on amino acids
Автори: Бегунова, Н. В.
Бєгунова, Н. В.
Begunova, N. V.
Теми: фармацевтична розробка;допоміжні речовини;сироп;фармацевтическая разработка;вспомогательные вещества;сироп;pharmaceutical development;adjuvants;syrup
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Бєгунова, Н. В. Фармацевтична розробка. Вибір адьювантів для сиропу на основі амінокислот / Н. В. Бєгунова // Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. - 2014. - № 3. - С. 12-16.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано раціональний склад допоміжних речовин для комбінованого лікарського препа- рату у вигляді сиропу на основі солей амінокислот. Обрані коригенти запаху і смаку (сахарин натрію і ароматизатор харчовий «Суниця»), та антимікробні консерванти (метилпарагідрок- сибензоат і пропілпарагідроксибензоат). Вивчено їх вплив на якість сиропу, встановлені опти- мальні кількості. Проведені дослідження є обов’язковою частиною фармацевтичної розробки пре- парату.
Обоснован рациональный состав вспомогательных веществ для комбинированного ле- карственного препарата в виде сиропа на основе солей аминокислот. Выбраны корри- генты запаха и вкуса – сахарин натрия и ароматизатор пищевой «Земляника», а также антимикробные консерванты - метилпарагидроксибензоат и пропилпарагидроксибен- зоат. Изучено их влияние на качество сиропа и установлены оптимальные количества. Проведенные исследования являются обязательной частью фармацевтической разра- ботки препарата.
Rational composition of adjuvants for the combined medication as a syrup based on salts of amino acids has been substantiated. Corrigents of odor and taste such as sodium saccharin and flavoring food “Strawberry”, and the antimicrobial preservatives such as methylparahydroxybenzoate and propyl parahydroxybenzoate have been selected. Their effect on the quality of the syrup has been studied and optimal quantity has been studied. Studies are a mandatory part of the pharmaceutical drug development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5304
Розташовується у зібраннях:Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. Архів статей 2008-2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Страницы из UEC_335_2014-3.pdf165,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.