Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5309
Название: Обґрунтування вибору емульгаторів при створенні крему для застосування при синдромі діабетичної стопи
Авторы: Гончарова, А. А.
Гончарова, А. А.
Goncharova, A. A.
Баранова, І. І.
Баранова, И. И.
Baranova, I. I.
Ключевые слова: емульгатори;эмульгаторы;emulsifiers;крем;cream;синдром діабетичної стопи;синдром диабетической стопы;diabetic foot syndrome
Дата публикации: 2014
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Гончарова, А. А. Обґрунтування вибору емульгаторів при створенні крему для застосування при синдромі діабетичної стопи / А. А. Гончарова, І. І. Баранова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 81-82.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5309
Располагается в коллекциях:Наукові видання кафедри організації та економіки фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
81-82укр.pdf
  Restricted Access
146,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.