Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5309
Назва: Обґрунтування вибору емульгаторів при створенні крему для застосування при синдромі діабетичної стопи
Автори: Гончарова, А. А.
Гончарова, А. А.
Goncharova, A. A.
Баранова, І. І.
Баранова, И. И.
Baranova, I. I.
Теми: емульгатори;эмульгаторы;emulsifiers;крем;cream;синдром діабетичної стопи;синдром диабетической стопы;diabetic foot syndrome
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Гончарова, А. А. Обґрунтування вибору емульгаторів при створенні крему для застосування при синдромі діабетичної стопи / А. А. Гончарова, І. І. Баранова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 81-82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5309
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри соціальної фармації
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
81-82укр.pdf
  Обмежений доступ
146,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.