Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5309
Назва: | Обґрунтування вибору емульгаторів при створенні крему для застосування при синдромі діабетичної стопи |
Автори: | Гончарова, А. А. Гончарова, А. А. Goncharova, A. A. Баранова, І. І. Баранова, И. И. Baranova, I. I. |
Теми: | емульгатори;эмульгаторы;emulsifiers;крем;cream;синдром діабетичної стопи;синдром диабетической стопы;diabetic foot syndrome |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Гончарова, А. А. Обґрунтування вибору емульгаторів при створенні крему для застосування при синдромі діабетичної стопи / А. А. Гончарова, І. І. Баранова // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 81-82. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5309 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри соціальної фармації Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
81-82укр.pdf Обмежений доступ | 146,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.