Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5416
Назва: Антагонистические свойства пробиотических культур и пути их усовершенствования
Автори: Лыскова, Ю. В.
Лискова, Ю. В.
Lyskova, Y. V.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kalyuzhnaya, O. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Strelnikov, L. S.
Теми: пробиотические бактерии;пробіотичні бактерії;probiotic bacteria;антагонистические свойства бактерий;антагоністичні властивості бактерій;antagonistic properties of bacteria
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Лыскова, Ю. В. Антагонистические свойства пробиотических культур и пути их усовершенствования / Ю. В. Лыскова, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 192.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5416
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
192рос.pdf141,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.