Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5416
Назва: | Антагонистические свойства пробиотических культур и пути их усовершенствования |
Автори: | Лыскова, Ю. В. Лискова, Ю. В. Lyskova, Y. V. Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kalyuzhnaya, O. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. Strelnikov, L. S. |
Теми: | пробиотические бактерии;пробіотичні бактерії;probiotic bacteria;антагонистические свойства бактерий;антагоністичні властивості бактерій;antagonistic properties of bacteria |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Лыскова, Ю. В. Антагонистические свойства пробиотических культур и пути их усовершенствования / Ю. В. Лыскова, О. С. Калюжная, Л. С. Стрельников // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 192. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5416 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
192рос.pdf | 141,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.