Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598
Title: Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products
Authors: Kalyuzhnaya, O. S.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kulyk, R. V.
Кулик, Р. В.
Кулик, Р. В.
Strilets, O. P.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Strelnikov, L. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Keywords: bacterial starters;бактериальные закваски;бактеріальні закваски
Issue Date: 2014
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products / O. S. Kalyuzhnaya, R. V. Kulyk, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 9-10.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9-10анг.pdf146,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.