Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598
Title: | Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products |
Authors: | Kalyuzhnaya, O. S. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kulyk, R. V. Кулик, Р. В. Кулик, Р. В. Strilets, O. P. Стрилец, О. П. Стрілець, О. П. Strelnikov, L. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Keywords: | bacterial starters;бактериальные закваски;бактеріальні закваски |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products / O. S. Kalyuzhnaya, R. V. Kulyk, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 9-10. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9-10анг.pdf | 146,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.