Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598
Назва: Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products
Автори: Kalyuzhnaya, O. S.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Kulyk, R. V.
Кулик, Р. В.
Кулик, Р. В.
Strilets, O. P.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Strelnikov, L. S.
Стрельников, Л. С.
Стрельніков, Л. С.
Теми: bacterial starters;бактериальные закваски;бактеріальні закваски
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products / O. S. Kalyuzhnaya, R. V. Kulyk, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 9-10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-10анг.pdf146,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.