Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598
Назва: | Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products |
Автори: | Kalyuzhnaya, O. S. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Kulyk, R. V. Кулик, Р. В. Кулик, Р. В. Strilets, O. P. Стрилец, О. П. Стрілець, О. П. Strelnikov, L. S. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Теми: | bacterial starters;бактериальные закваски;бактеріальні закваски |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Study some properties of bacterial starters used in the production of fermented milk products / O. S. Kalyuzhnaya, R. V. Kulyk, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 9-10. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5598 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-10анг.pdf | 146,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.