Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5869
Title: Менеджмент підприємства (за видами економічної діяльності). Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної аудиторної і позааудиторної роботи
Authors: Зоідзе, Д. Р.
Zoidze, D. R.
Keywords: менеджмент;управління;персонал;операційна система
Issue Date: 2014
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Зоідзе, Д.Р. Менеджмент підприємства (за видами економічної діяльності) : метод. рек. до практ. занять та самост. аудит. і позааудит. роботи для студ. напр. «Менеджмент» (осв.-кв. рівень – бакалавр) денної та заоч. форми навчання / Д. Р. Зоідзе. – Х. : Вид-во НФаУ, 2014. – 65 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять тематику і плани практичних занять, питання для самостійної підготовки, завдання для перевірки знань, тести, задачі і список рекомендованої літератури. Призначено для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» (освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).
Description: Мета дисципліни «Менеджмент підприємства (за видами економічної діяльності) – формування у студентів знань і умінь, необхідних для визначення і удосконалення управлінської діяльності підприємств залежно від сфери діяльності. Завданнями дисципліни є: визначення мети функціонування сучасного підприємства; визначення сфери діяльності і видів підприємств; вибір і раціональне використовування методів управління на виробничих та невиробничих підприємствах.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5869
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Менеджмент підприємства_МР_Зоідзе.doc
  Restricted Access
414 kBMicrosoft WordView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.