Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5935
Назва: Трудове право: методичні рекомендації для практичних занять
Автори: Васильєв, С. В.
Карамишев, Д. В.
Чухно, І. А.
Теми: трудові відносини;колективний договір;трудовий договір;робочий час;трудова дисципліна;охорона праці
Дата публікації: 2014
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Карамишев, Д.В. Трудове право : метод. рек. для практ. занять для студентів напряму підготовки 6.030601«Менеджмент» всіх форм навчання / Д. В. Карамишев, С. В. Васильєв, І. А. Чухно. – Х. : НФаУ, 2012. – 27 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять загальні вказівки, завдання для підготовки студентів до практичних занять, тестові завдання з навчальної дисципліни «Трудове право» та список рекомендованої літератури.
Опис: Навчальна дисципліна “Трудове право” відноситься до нормативних дисциплін з напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент». Предметом навчальної дисципліни є коло суспільних відносин які пов’язані з трудовою діяльністю людей. Мета дисципліни: • дати студентам знання з трудового права України з урахуванням особливостей правового регулювання трудових відносин у сучасних умовах; • сприяти набуттю здатності на практиці застосувати здобуті знання з трудового права; • сприяти формуванню правничого світогляду, правосвідомості та правової культури, виробленню правничого мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5935
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР ПЗ Трудовое право.doc
  Обмежений доступ
170,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.