Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5986
Title: Методичні рекомендації до організації та проходження переддипломної практики
Authors: Карамишев, Д. В.
Васильєв, С. В.
Чухно, І. А.
Keywords: практика;підприємство
Issue Date: 2012
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Карамишев, Д. В. Методичні рекомендації до організації та проходження переддипломної практики для студентів денної форми навчання спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» / Д. В.Карамишев, С. В. Васильєв, І. А. Чухно. – Х. : Вид-во НФаУ, 2012. – 38 с.
Abstract: Методичні рекомендації містять вимоги до порядку проходження переддипломної практики, виконання індивідуальних завдань і складання звіту з практики.
Description: Переддипломна практика є логічним завершенням усіх видів практики. Це підсумковий етап підготовки студента до виконання дипломного проекту (роботи) та подальшої самостійної діяльності з фаху. Мета переддипломної практики - підготовка студентами інди¬відуального завдання з усебічного вивчення конкретної проблеми управління організацією, збір практичних та статистичних матеріалів для виконання дипломного проекту (роботи). Завдання переддипломної практики. Практична підготовка студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» орієнтована на виконання загальних функцій управління та формування передбачених варіативними частинами освітньо-кваліфікаційних характеристик умінь, практичне використання знань, засвоєних відповідно до освітньо-професійної програми, на визначених первинних посадах.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5986
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод Переддиплом практ.docx
  Restricted Access
40,43 kBMicrosoft Word XMLView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.