Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5988
Название: Менеджмент організацій : навчально-методичний посібник
Авторы: Карамишев, Д. В.
Кононов, І. О.
Дідок, Ю. В.
Ключевые слова: організація;управління;планування;мотивація
Дата публикации: 2010
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Карамишев, Д. В. Менеджмент організацій : навчально-методичний посібник для магістрів спеціальності «Адміністративний менеджмент» / Д. В. Карамишев, Ю. В. Дідок, І. О. Кононов.– Х. : Вид-во НФаУ, 2010. – 100 с.
Краткий осмотр (реферат): У посібнику подано матеріали лекцій у вигляді схем та практикум до вивчення дисципліни „Менеджмент організацій” відповідно до програми підготовки на кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю 8.000007 «Адміністративний менеджмент» в Національному фармацевтичному університеті. Для слухачів і студентів усіх форм навчання за спеціальністю «Адміністративний менеджмент».
Описание: Мета викладання дисципліни полягає у наданні систематизованих знань та уявлень у сфері теоретико-методологічних засад сучасного менеджменту організацій, формування практичних навичок застосування одержаних знань щодо прикладних форм і методів управління, стилів керівництва тощо в майбутній професійній діяльності. Основні завдання дисципліни включають: - формування цілісної системи сучасних управлінських поглядів; - отримання знань і вмінь, необхідних менеджерам для ефективного використання внутрішнього потенціалу організацій і зовнішніх можливостей з метою одержання високих кінцевих результатів; - створення необхідної бази для успішного засвоєння наступних профілюючих дисциплін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5988
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мен.орг._Навч._посіб.pdf
  Restricted Access
1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.