Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5988
Title: Менеджмент організацій : навчально-методичний посібник
Authors: Карамишев, Д. В.
Кононов, І. О.
Дідок, Ю. В.
Keywords: організація;управління;планування;мотивація
Issue Date: 2010
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Карамишев, Д. В. Менеджмент організацій : навчально-методичний посібник для магістрів спеціальності «Адміністративний менеджмент» / Д. В. Карамишев, Ю. В. Дідок, І. О. Кононов.– Х. : Вид-во НФаУ, 2010. – 100 с.
Abstract: У посібнику подано матеріали лекцій у вигляді схем та практикум до вивчення дисципліни „Менеджмент організацій” відповідно до програми підготовки на кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю 8.000007 «Адміністративний менеджмент» в Національному фармацевтичному університеті. Для слухачів і студентів усіх форм навчання за спеціальністю «Адміністративний менеджмент».
Description: Мета викладання дисципліни полягає у наданні систематизованих знань та уявлень у сфері теоретико-методологічних засад сучасного менеджменту організацій, формування практичних навичок застосування одержаних знань щодо прикладних форм і методів управління, стилів керівництва тощо в майбутній професійній діяльності. Основні завдання дисципліни включають: - формування цілісної системи сучасних управлінських поглядів; - отримання знань і вмінь, необхідних менеджерам для ефективного використання внутрішнього потенціалу організацій і зовнішніх можливостей з метою одержання високих кінцевих результатів; - створення необхідної бази для успішного засвоєння наступних профілюючих дисциплін.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5988
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління та забезпечення якості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мен.орг._Навч._посіб.pdf
  Restricted Access
1,35 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.