Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6468
Назва: Carboxylic acids from Aronia melanocarpa
Інші назви: Карбоновые кислоты из черноплодной рябины
Карбонові кислоти з чорноплідної горобини
Автори: Samoilova, V. A.
Kovalev, V. N.
Rybak, V. A.
Krivoruchko, E. V.
Самойлова, В. А.
Самойлова, В. А.
Ковальов, В. М.
Ковалев, В. Н.
Рибак, В. А.
Рыбак, В. А.
Криворучко, О. В.
Криворучко, Е. В.
Теми: Aronia melanocarpa;Carboxylic acids;карбонові кислоти;горобина чорноплідна;карбоновые кислоты;рябина черноплодная
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Carboxylic acids from Aronia melanocarpa / V. A. Samoilova, V. N. Kovalev, V. A. Rybak, E. V. Krivoruchko // Chemistry of Natural Compounds. – 2013. – Vol. 49, № 4. – P. 744 – 745.
Короткий огляд (реферат): It can be seen from the results that fruit of A. melanocarpacontained 25 carboxylic acids, of which 13 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (2655.6), malic (1786.9), oleic (1013.4), palmitic (883.0), and citric (814.7). Leaves of A. melanocarpaafforded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 7, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linolenic (3779.2), oxalic (2864.6), palmitic (2047.6), and malic (1506.9). Branch bark of the plant yielded 35 carboxylic acids, of which 18 were fatty acids and 5, aromatic. The dominant acids (mg/kg) were linoleic (3482.6), palmitic (3365.9), behenic (2811.9), linolenic (2456.3), citric (1391.5), and oxalic (958.8).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6468
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
криворучко.pdf48,53 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.