Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6933
Назва: Food preferences in the population of Ukraine
Автори: Timoshyna, I. A.
Filiptsova, O. V.
Ovezgeldiyev Dovran
Burlaka, I. S.
Sivalnyova, D. O.
Dyomina, E. V.
Тимошина, И. А.
Филипцова, О. В.
Бурлака, И. С.
Сивальнова, Д. О.
Дёмина, Е. В.
Тімошина, І. А.
Філіпцова, О. В.
Бурлака, І. С.
Сільванова, Д. О.
Дьоміна, Е. В.
Теми: food;Ukraine;еда;Украина;їжа;Україна
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Food preferences in the population of Ukraine / I. A. Timoshyna, O. V. Filiptsova, Ovezgeldiyev Dovran, I. S. Burlaka, D. O. Sivalnyova, E. V. Dyomina // Actual Questions Of Development оf New Drugs : Abstracts оf XX International Scientifi c And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 22-23, 2014, Kharkiv. – Kh. : NUPh, 2014. – P. 365-366.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6933
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
365-366.pdf91,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.