Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7322
Назва: Study of antimicrobial properties of "non-traditional" dairy beverage type kumys
Автори: Kulyk, R.V.
Kalyuzhnaya, O. S.
Strilets, O. P.
Strelnikov, L. S.
Кулик, Р. В.
Кулик, Р. В.
Калюжная, О. С.
Калюжна, О. С.
Стрилец, О. П.
Стрілець, О. П.
Стрельніков, Л. С.
Стрельников, Л. С.
Теми: kumys;antimicrobial properties;антимікробні властивості;кумис;антимикробные свойства;кумыс
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Study of antimicrobial properties of "non-traditional" dairy beverage type kumys / R. V. Kulyk, O. S. Kalyuzhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 254.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7322
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015 254.pdf95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.