Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7322
Назва: | Study of antimicrobial properties of "non-traditional" dairy beverage type kumys |
Автори: | Kulyk, R.V. Kalyuzhnaya, O. S. Strilets, O. P. Strelnikov, L. S. Кулик, Р. В. Кулик, Р. В. Калюжная, О. С. Калюжна, О. С. Стрилец, О. П. Стрілець, О. П. Стрельніков, Л. С. Стрельников, Л. С. |
Теми: | kumys;antimicrobial properties;антимікробні властивості;кумис;антимикробные свойства;кумыс |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Study of antimicrobial properties of "non-traditional" dairy beverage type kumys / R. V. Kulyk, O. S. Kalyuzhnaya, O. P. Strilets, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 254. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7322 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015 254.pdf | 95 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.