Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7356
Назва: | Production technology of children curds |
Автори: | Varshko, O. G. Omelchenko, А. О. Strelnikov, L. S. Варшко, О. Г. Омельченко, А. О. Стрельников, Л. С. Стрельніков, Л. С. |
Теми: | children curds;детский творог;дитячий сир |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Varshko, O. G. Production technology of children curds / O. G. Varshko, А. О. Omelchenko, L. S. Strelnikov // Topical issues of new drugs development: Abstracts оf International Scientific And Practical Conference Of Young Scientists And Student, April 23, 2015, Kharkiv. – Kh.: NUPh, 2015. - P. 278. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7356 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbornyk-tezysov-TOPICAL-ISSUES-OF-NEW-DRUGS_2015 278.pdf | 137,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.