Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Title: | Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок |
Authors: | Зайцев, О. І. Зайцев, А. И. Zaitsev, A. I. Бойко, М. М. Бойко, Н. Н. Boyko, N. N. Нефьодова, Л. В. Нефедова, Л. В. Nefedova, L. V. |
Keywords: | біологічно активні добавки;биологически активные добавки;dietary supplements;біологічно активні речовини;биологически активные вещества;Biologically active substances |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | НФаУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Зайцев, О. І. Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок / О. І. Зайцев, М. М. Бойко, Л. В. Нефьодова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 96-97. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.