Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Title: Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок
Authors: Зайцев, О. І.
Зайцев, А. И.
Zaitsev, A. I.
Бойко, М. М.
Бойко, Н. Н.
Boyko, N. N.
Нефьодова, Л. В.
Нефедова, Л. В.
Nefedova, L. V.
Keywords: біологічно активні добавки;биологически активные добавки;dietary supplements;біологічно активні речовини;биологически активные вещества;Biologically active substances
Issue Date: 2013
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Зайцев, О. І. Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок / О. І. Зайцев, М. М. Бойко, Л. В. Нефьодова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 96-97.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96-97.pdf209,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.