Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599
Назва: | Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок |
Автори: | Зайцев, О. І. Зайцев, А. И. Zaitsev, A. I. Бойко, М. М. Бойко, Н. Н. Boyko, N. N. Нефьодова, Л. В. Нефедова, Л. В. Nefedova, L. V. |
Теми: | біологічно активні добавки;биологически активные добавки;dietary supplements;біологічно активні речовини;биологически активные вещества;Biologically active substances |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НФаУ |
Бібліографічний опис: | Зайцев, О. І. Теоретичне та експериментальне визначення коефіцієнта недовитягання при мацерації біологічно активних речовин у виробництві біологічно активних добавок / О. І. Зайцев, М. М. Бойко, Л. В. Нефьодова // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 96-97. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7599 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
96-97.pdf | 209,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.